Menu

Training op locatie, Van Goghloop en Leudal Trail

Een aantal keer per jaar organiseert Runnersclub Lieshout een training op locatie. Deze keer waren de routes uitgezet vanaf de Vresselse Hut. Lopers hadden keuze uit 4 verschillende afstanden: 9, 12, 15, en 18 km. De routes gingen door het Vressels bos, langs de Dommel en rond de Hazenputten en Moerkuilen. Dat werd erg gewaardeerd. “We zijn op paden geweest die we nog niet kenden.”

Van Goghloop

Afgelopen zaterdag vond de 26e editie van de Van Goghloop plaats. Het was warm, maar er stond ook een fijne wind. De start van de 5, 10 en 15 km werd om 18.30 uur ingeluid door Annamarie Thomas. In het dorp hing een gezellige sfeer en de terrassen waren goed gevuld met vele sportieve deelnemers, enthousiast publiek en de gezellige muzikale ondersteuning langs het parcours. Annemieke, Hanneke, Ronny (zie foto: gemaakt door Loopgroep Nuenen) en Herman liepen de 10 km en Joyce, Daniëlla en Rudy liepen de 15 km. Allen met uitstekende tijden. Het was een geslaagd evenement.

Trailrun Leudal

Zondagochtend was er ook nog de trailrun Leudal. De deelnemers mochten uit drie afstanden kiezen: 6 km, 13 km of 22 km. De lange route voerde je langs alle hoogtepunten van het Leudal. Kenmerkend zijn de vele beken, de klim over de Litsberg, de bosrijke paden, de open heide en heel veel single tracks. Tim, Harold en Rianne hebben genoten van de lange route! Bij de finish werden alle deelnemers getrakteerd op een heerlijke punt vlaai.

Het overzicht van alle uitslagen (Van Goghloop en Trailrun Leudal) is terug te vinden op de website van www.uitslagen.nl.

Training op locatie: Vresselse Hut

Trainingen

30-4-2024
niveau1:Duurloop met deel onverhard


09-05-2024
Hemelvaart, geen training

11-05-2024
alle groepen:gezamenlijke duurloop