Menu

uitslag 2e editie waypont challenge

De tweede editie van de waypoint challenge stond afgelopen maand op de agenda van de Runnersclub Lieshout. Rick van Venrooij, een fanatiek deelnemer aan RCL challenges, vond dat de challenge uitdagender kon. Samen met trainer Rianne van Eerd is het idee ontstaan om 4 kluisjes op te hangen. Zo gezegd, zo gedaan.

Het eerste kluisje hing langs de Aa vlakbij Kasteel Eikenlust. In dat kluisje vond je de coördinaten van het volgende kluisje. Zo werden de deelnemers begeleid naar alle vier de kluisjes die verspreid in de gemeente Laarbeek waren opgehangen. Ondanks dat de kluisjes dicht bij de woonkernen hingen, hebben deelnemers toch nieuwe paadjes ontdekt. Ze hebben mooie routes gemaakt en zijn deze voor een tweede of zelfs derde keer gaan lopen.
Natuurlijk waren er ook een paar lopers, die zelfs met een hint van een hulplijn, het kluisje niet konden vinden. Uiteindelijk hebben 20 deelnemers de 4 kluisjes gevonden. Francis Sanders spande wel de kroon, want zij was binnen een week al klaar!
Deze tweede editie van de waypoint challenge is gesponsord door Rianne en Caspar van ART&CO chocolates. Onder de 20 deelnemers die kluisje 4 bereikt hebben, is een doosje zelfgemaakte bonbons verloot. De winnaar is Henriëtte Kerkhof.

Trainingen

12-6-2021
alle groepen:duurloop route B tot 18 km

14-6-2021
niveau2:Duurloop met rondje(s) duvelscross
niveau3:Duurloop met rondje Bavariabrug

15-6-2021
niveau1:Duurloop tot 14 km
niveau2:Duurloop met rondje(s) duvelscross