Menu

Hardloopcursus bij Runnersclub Lieshout

Wil jij gaan hardlopen, maar lukt het niet alleen?

Runnersclub Lieshout biedt een cursus aan. In 10 weken leer je hardlopen onder begeleiding van ervaren hardlooptrainers.

Je begint met korte stukjes hardlopen afgewisseld met wandelen, en uiteindelijk kun je ongeveer 5 km hardlopen. Je krijgt 1x per week training compleet met warming-up, cooling-down, loopscholing en aandacht voor ademhaling. De tweede training in de week doe je zelf of met een loopmaatje. Je krijgt daarvoor instructies mee van de trainers.

Waar en wanneer?

De cursus wordt gegeven op donderdagavond om 19.30 uur bij Runnersclub Lieshout (Provinciale weg van Lieshout naar Mariahout, tegenover het kapelletje). Op 8 februari is de eerste training en op 18 april de laatste. Alleen 22 februari is er geen training. Opgeven kan bij Anne Jonkers via ledenbeheer@runnersclublieshout.nl.

Na de cursus

Als je de smaak te pakken hebt, kun je doorstromen naar loopgroep niveau 3. Zij trainen op maandagavond en donderdagavond om 19.30 uur.

Kosten

De kosten voor de beginnerscursus bedragen eenmalig 35 euro. In geval van doorstroming naar één van de loopgroepen, bedraagt de contributie voor het resterende jaar 15 euro.

Trainingen

25-06-2024
niveau1:Duurloop met elke 2 km tempowisseling

27-06-2024
niveau1:Interval Herendijk
niveau2:Duurloop met 1 x 2 km treintje
niveau3:Duurloop met elke km tempowisseling

29-06-2024
alle groepen:gezamenlijke duurloop