Menu

Creaties RCL Feestdagen Challenge

01-01-2021

Allereerst wensen we jullie natuurlijk een goede gezondheid en veel loopplezier in 2021!

De RCL feestdagen Challenge is nu ten einde. Na een eerste golf aan GPS-creativiteit, leek de interesse wat bekoeld. Degenen die een kunstwerk gelopen hebben, hebben zich ongetwijfeld gerealiseerd dat het goed plannen en opletten is, maar het resultaat is er dan wel naar.

Tussen Kerst en oud en nieuw leek elke nieuwe upload op Strava wel een lijn-tekening Rorschach test (wat zie je in deze inktvlek...) en was er niet zelden het commentaar: "ik zie het (echt) niet". De creaties die voor de challenge bedoeld waren bleken uiteindelijk makkelijk herkenbaar. Zo hadden we nog geen kerstbal, ook nog geen 2021 en kan er ook nog wel een kerstmuts bij. Er zit meer kunst verstopt in de dorpen van Laarbeek dan je denkt.
Klik op de links beneden om de creaties te bekijken, of kijk in het fotoalbum.

Deze RCL-challenge is ook weer een succes gebleken. We zijn verrast door jullie enthousiasme en creativiteit, en zien dit zeker voor herhaling vatbaar.
Met de start van 2021 ook nog in Corona-stijl, komen er zeker nog meer challenges.

26-12-2020 Ken je dat gevoel... Als je kind thuiskomt van de basisschool met een tekening in zijn hand, en zegt: “Kijk mama, mooi he?”. “Zeker jongen, wat een mooie...uuhhhh.....uhh....”. “Auto!”, roept hij vol trots, en redt jou daarmee van een pijnlijk momentje. Nou, dat gevoel bekroop de challenge leiding ook af en toe bij het bekijken van jullie creaties. Maar ook hier biedt de kunstenaar zelf uitkomst: gelukkig staat bij bijna alle kunstwerken wat het voorstelt...Nee, alle gekheid op een stokje, er zijn al een aantal zeer mooie en creatieve Strava Kerstmis kunstwerken voorbij gekomen! Kerstbomen, sterren, rendieren, sneeuwmannen, Kerstmannen, Kerstgroeten... van alles! We zijn benieuwd naar wat ons de komende week nog staat te wachten!

Klik op onderstaande links om de creaties tot nu toe te bekijken (sommige alleen voor volgers) of bekijk ze in het fotoboek.

Maikel’s Rudolph
Twan’s Kerstster
Hans L’s Kerstmuts?
Anne’s Kerstboom
Coen’s Rudolph
Rianne’s kaars
Twan’s sneeuwpop
Rob’s sneeuwpop
Hans en Loes Flappie
Anne’s Kerstman
Rob’s rendier
Twan’s Kerstman
Lieke’s Kerstgroet
JP's kerstoliefant
Twan's rendier

Han's Kerstman
2021 van Marieke

Kerstbal van Han
Kerstmuts van Rudy

Trainingen

geen trainingen
Geen trainingen vanwege de corona maatregelen. Onderstaand schema is voor inspiratie van je eigen trainingen.


16-1-2021
alle groepen:Duurloop bossen Lieshout18-1-2021
niveau2:Interval baan extensief piramide 200-300-400-500-600-700 m en terug
niveau3:Duurloop met 1', 2', 3', 4' versnellen

19-1-2021
niveau1:Interval Herendijk 2x1000, 3x750 en 4x500 m extensief
niveau2:Interval baan extensief piramide 200-300-400-500-600-700 m en terug