Menu

Hardlopers nemen deel aan diverse evenementen in de omgeving

Onze hardlopers van de Runnersclub Lieshout (RCL) hebben weer volop deelgenomen aan evenementen in de omgeving. Lees het hele artikel en/of bekijk de foto's >

De Gulbergtrail in Nuenen is de trail klassieker op ‘Het Dak van Brabant’. De twaalfde editie, georganiseerd door vier loopgroepen uit de regio zijnde LONU (Nuenen), LGM (Mierlo), LGB (Brandevoort) en LOGO (Geldrop), was een pittige trail met drie afstanden waarvan Annemieke en Angelique de totale 10,3 kilometer hebben gelopen. Het was een druk bezochte trail met een mooie uitgezette route door het bos en over de Gulberg. Aangemoedigd door drie RCL lopers die toevallig op de Gulberg aan het trainen waren en zelfs een stuk hebben meegelopen (dat is ook waar deze club voor staat; supporten op alle fronten) hebben Annemieke en Angelique deze trail tot een geslaagd einde gebracht. Op naar de volgende trail!

Zaterdag 16 maart namen Harold, Hans, Vera, Suzanne, Twan, Jan, Aron, Hanneke, Wil, Marcel en Marcel deel aan de Gerwen Nederwetten loop. Ze liepen respectievelijk 10 en 15 km hard in de mooie omgeving van Gerwen en Nederwetten. Het was wederom genieten van de mooie route vanaf Heerendonk, naar Spekt, Stad van Gerwen, langs het Wilhelminanaal, Hooidonk, de oude Toren en door Nederwetten. Langs de route werden de lopers gezellig aangemoedigd, en ook het zonnetje heeft zich nog even laten zien. Alle lopers waren tevreden over de gelopen tijden, en dat is toch het belangrijkst. De Gerwen-Nederwetten loop steunt tevens het goede doel SpeelCadeau, waarmee kinderen verblijd worden met speelgoed.

Op zaterdag 16 maart namen Lieke Baggen en Rudy van Kempen namens RCL deel aan de halve marathon in Sint Anthonis. Over het parcours in het mooie bosgebied liep Lieke met een eindtijd van 2.05.52 veel sneller dan verwacht. Ook Rudy is dik tevreden met zijn eindtijd van 1.38.00. 

Trainingen

23-05-2024
niveau1:Duurloop met versnellingen op trimparcours Mariahout
niveau2:Interval baan
niveau3:Duurloop met veel zandpaden

25-05-2024
alle groepen:gezamenlijke duurloop