Menu

D'n Duvelscross 2023

Ieder najaar organiseert Runnersclub Lieshout D'n Duvelscross. Een cross door de bossen bij Lieshout, die natuurlijk gaat over de Duvelsberg. Een pittig parcours met een aantal korte klimmetjes, vele bochten en onverharde ondergrond. Omdat er gekozen kan worden uit 2, 4, 6 of 8 kilometer is het parcours ook geschikt voor lopers en kinderen die kennis willen maken met crossen.

Zondag stonden er 47 enthousiaste lopers aan de start. Het was een beetje nat, maar niet minder leuk!! Complimenten aan de jeugd: Emma liep 1 rondje; Pim, Simon, Gijs en Owen liepen 2 rondjes; en Daan, Jurre en Wes liepen 3 rondjes! Bij de volwassenen waren er podiumplaatsen voor de langste afstand (4 rondjes). Bij de dames stonden Anne Smeets uit Aarle-Rixtel, Rikie Huijberts uit Sint-Oedenrode en Ellen Dullens uit Lieshout op het podium. Bij de heren stonden Eltjo van Mechelen uit Roosendaal, Rudy van Kempen uit Beek en Donk en Coen Sanders uit Lieshout op het podium. Wil je de uitslagen van iedereen bekijken, kijk dan op www.uitslagen.nl.

Veel dank gaat uit naar de vrijwilligers, die al vroeg uit de veren waren om alles op te bouwen. Ze hadden bij de Duvelsberg een gezellige start- en finishlocatie gecreëerd waar we samen met supporters konden genieten van heerlijke tomatensoep en een broodje.

Naast d’n Duvelscross waren er nog meer wedstrijden in de regio. Joyce Rijkers en Daniëlla Megens liepen samen de Krollenloop van 10 km in Veghel.

 

De foto's in het fotoboek van D'n Duvelscross 2023 zijn gemaakt door Robert van Aspert uit Lieshout. Wil je graag een foto's in origineel formaat ontvangen, stuur dan een berichtje naar webmaster@runnersclublieshout.nl.

Trainingen

02-12-2023
alle groepen:Duurloop eigen route

04-12-2023
niveau2:Interval baan
niveau3:Duurloop met 3 x 500 m opbouwend versnellen (80-85-90 %)

05-12-2023
niveau1:Sinterklaasavond, training in overleg