Menu

RCL 35 jaar jubileumactiviteit – Tijdloopkampioenschap

Op zaterdag 9 december vieren we het 35-jarig bestaan van RCL. ’s Avonds is er een feest en ’s middags wordt er door de trainers een leuke jubileumactiviteit georganiseerd. In dit bericht vind je meer info over de middagactiviteit.

We hebben zowel voor de hardlopers als voor de wandelaars een route uitgezet. Deze route ga je lopen zonder horloge, telefoon of ander gps apparaat. Vooraf geef je aan hoe lang je denkt er over te gaan doen. Deze tijd wordt genoteerd, en bij start en finish wordt je tijd ook genoteerd.. Degene die relatief gezien (procentueel) het dichtst bij zijn ingeschatte tijd komt, is de winnaar. Voor de 1e drie wandelaars en 1e drie hardlopers is er een prijsje te winnen. Daarnaast natuurlijk de eeuwige roem!

Voor de hardlopers is er een ronde van 3,5 km uitgezet, die naar keuze 1, 2 of 3 keer gelopen mag worden. Voor de wandelaars is er een aparte route van 7 km lang. De routes zijn uitgepijld vanaf de RCL accommodatie, en zullen zowel over verharde als onverharde paden gaan. De routes worden uitgeprint en zullen bij de inschrijving opgehangen worden.

Zowel de hardlopers als wandelaars starten in groepjes van max. 3 personen, waarbij iedere halve minuut een groepje zal starten. De wandelaars mogen bij inschrijving hun voorkeur aangeven met wie ze samen willen lopen. De hardlopers worden willekeurig ingedeeld.

13:00 – 13:15     Inschrijven, opgeven verwachte looptijd
13:30                   Start 1e hardlopers en wandelaars
15:00                   Finish laatste hardlopers en wandelaars
15:15                   Prijsuitreiking
15:15 – 16:15     Gezellig samenzijn met koffie en gebak

Wij hebben er ontzettend veel zin in en hopen op een grote opkomst! Laat weten dat je meedoet door je naam te noteren op de inschrijflijst in het voorportaal, of via een mail aan bestuur@runnersclublieshout.nl

Trainingen

02-12-2023
alle groepen:Duurloop eigen route

04-12-2023
niveau2:Interval baan
niveau3:Duurloop met 3 x 500 m opbouwend versnellen (80-85-90 %)

05-12-2023
niveau1:Sinterklaasavond, training in overleg