Menu

Welkom op de website van Runnersclub Lieshout

Runnersclub Lieshout is een vereniging die zich ten doel stelt het hardlopen te beoefenen en te bevorderen, waarbij het plezier hebben in het hardlopen voorop staat. Zij beschikt over een uitgebreid trainerscorps en is in het bezit van een eigen accommodatie, bestaande uit een verlichte baan en kleedlokalen. RCL is op 11 december 1988 opgericht en telt ongeveer 200 leden.

Is hardlopen niets voor U? Runnersclub Lieshout heeft ook met een afdeling sportief wandelen.

Op deze website vindt u allerlei informatie over onze vereniging.
Als u ook een sportieve prestatie wilt gaan leveren, nodig wat aan uw conditie of gewicht moet doen, een drukke baan heeft of gewoon lekker wilt ontspannen, dan bent u bij Runnersclub Lieshout aan het goede adres. Bij RCL voelt u zich thuis.
 

Actuele meldingen

verslag RCL wandeltocht van Peter Heesakkers

30.06.2018

24- 06-2018     Runnersclub  -  Lieshout NL

Stap uit de bus aan de grote rotonde van dorp Lieshout, precies aan de grote  en befaamde brouwerij.  Heb vóór de rotonde al wandelaars gezien.  Kan niet anders die behoren bij de wandeltocht van mijn doel vandaag.  Even bekruipt bij me de gedachte of ik hier mijn tocht vandaag zal aanvangen, en bij aankomst me zal inschrijven. Ik aanvaard dan toch de lange trip naar de eigen startlokatie van de club even buiten Lieshout, een inlopertje zullen we maar zeggen. 

Lees verder.

Deze week jarig

21-08

Maria van Asseldonk

22-08

Remon de Fost

Trainingen

18-8-2018
alle groepen:Duurloop route langs het kanaal tot 21 km M 16 km16-8-2018
niveau1:Loopscholing met daarna interval 10x400 m telkens laatste 200 m harder
niveau2:Duurloop tot 13 km
niveau3:Duurloop met 2 km versnellen extensief