Menu

Nieuws

Runners lopen Sallandtrail en Hel van Bakel

De meeste lopers vinden het een uitdaging om een keer een marathon te lopen, voor andere is dit nog niet ver genoeg en reisden op zaterdag naar Nijverdal voor de Sallandtrail, 50 of 75 kilometer overs de Sallandse heuvelrug. Podiumplaatsen waren er in de Hel van Bakel.

Lees verder.

jaarvergadering op 14 maart 2018

Lees verder.

Lopersnieuws maart 2018

Beste Leden,
De laatste sneeuw smelt weg terwijl ik deze nieuwsbrief schrijf. De afgelopen weken was het soms moeilijk om je te zetten tot hardlopen of wandelen. De snijdende kou hield mensen binnen ‘s avonds. Op de trainingen van RCL viel dit wel mee. Toch steeds een goede opkomst zeker bij de beginnersgroep.

Lees verder.

Runnersclub Lieshout start met beginners-groep

Ben je toe aan een gezonde start van het voorjaar? Heb je altijd al je conditie willen verbeteren en daarbij samen met anderen sporten?
Dan is hardlopen of wandelen misschien iets voor je.

Lees verder.

Trainingen voor de Bavaria Kings & Queens run!

Zowel beginnende als gevorderde hardlopers kunnen vanaf maandag 19 februari 2018 om 19.30 onder professionele begeleiding kosteloos trainen bij de Runnersclub in Lieshout als voorbereiding op de Bavaria Kings & Queens run. Zo sta je op Koningsdag goed voorbereid aan de start!

Lees verder.

Runnersclub in drukke Kerstloop Gemert

Het is een traditie aan het worden voor de lopers van Runnersclub Lieshout, tweede Kerstdag Kerstloop in Gemert. Ondanks de slechte voorspellingen was het prima loopweer. onder hen 13 leden van Runnersclub Lieshout. Start en finish waren voor het kasteel, verder was het 2,5 lange parcours afwisselend met zandpaden, klinkerweg en fietspaden. De trimmers konden kiezen voor 1, 2, 3 of 4 ronden van 2,5 kilometer.

Lees verder.

Goede prestaties Runnersclub in Zandboscross te Deurne

Een van de mooiste crossen in onze regio is de Zandboscross in Deurne. Ook bij guur weer en regen stonden er veel deelnemers aan de start, waaronder ook 7 leden van Runnersclub Lieshout.

Lees verder.

Runnersclub in ’t is voor niks loop in Geldrop

De ’t is voor niks loop in Geldrop is de laatste jaren er in trek bij zowel de hardlopers en de wandelaars. Niet omdat er geen inschrijfgeld betaald hoeft te worden maar omdat het een geweldig mooie loop is. Het parcours is uitgezet over de Strabrechtse Heide en je kunt kiezen tussen 6, 10, 15, 21, 30 of zelfs 42 kilometer. Je kunt deze afstanden hardlopen maar ook wandelen.

Lees verder.